Vrijstaande woning te Kerk-Avezaath

03 Dec 2013

Nieuw te realiseren VRIJSTAANDE WONING  op UNIEKE LOCATIE !

Deze nog te realiseren vrijstaande woning met garage is gelegen aan de Achterstraat in Kerk- Avezaath. Het perceel is gunstig gesitueerd op een hoeklocatie aan een brede en rustige laan.

Er doet zich niet vaak een mogelijkheid voor om -met eventuele inspraak van wensen- een vrijstaande woning op zo'n mooie locatie midden in het dorp te realiseren!

De woning beschikt over een ruim woonoppervlak van ca. 155m2, is voorzien van een bijkeuken en aangrenzende stenen garage.

Op de begane grond beschikt de woning over een zeer ruime L-vormige woonkamer van ca. 40 m2, hierdoor heeft u voldoende ruimte om een zit- en eetgedeelte te realiseren. De keuken met dubbele tuindeuren is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de bijkeuken en de diepe achtertuin. Vanuit de bijkeuken is de inpandige garage van ca. 18 m2 te bereiken.

Via de centrale overloop op de eerste verdieping zijn de drie slaapkamers (ca. 18 m2, 15 m2 en 10 m2) en de badkamer te bereiken. De vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder van ca. 18 m2.

De woning is op een royaal perceel van 725 m2 gelegen; er is  voldoende ruimte rondom de woning aanwezig. De achtertuin is op het westen gesitueerd en heeft een diepte van maar liefst 20 meter!

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze woning , wij informeren u graag verder!Terug naar het overzicht


Rijnstraat 7
4031 KJ INGEN
Tel.nr.; 0344 - 60 66 86 / 06 - 51 72 48 27
Mail: info@burovanblijderveen.nl